Sikersztori Tóthné Bálint Beáta

Tóthné Bálint Beáta    (43)

Mióta edzel az Underground Funkcionális Edzésközpontban, és kihez jársz edzeni?

Személyi edzőhöz (Vas Dávid, ő is az UnderGround edzője volt) 3 évig  jártam. Neki nagyon sokat köszönhetek.

Csoportos edzésre Barta Imréhez heti háromszor, heti egyszer Sinka Attilához súlyemelő edzésre járok.

Milyen céllal jöttél le hozzánk? Sikerült-e megvalósítani?

Legelőször azzal a céllal érkeztem – mivel elkezdtem akadályfutásokra járni – ,hogy versenyre az akadályokra készítsenek fel.”a győzni akarás semmit sem jelent a felkészülés akarása nélkül” A megvalósítás még a saját elképzeléseimet is meghaladta ,mert számtalan versenyen rész vettem, volt ahol dobogóra is álltam korosztályomban. A legnagyobb kihívás tavaly volt amikor is megcsináltam az Eplényi Trifecta hétvégét ami nekem mindig csak egy álom volt…és végül sikerült.

Sportoltál-e előtte? Ha igen, mit/miket  és hány évet?

Futottam. (Hobby szinten macitempóban) és zumbáztam  4 évig

Mit szeretsz az edződ órájában? (meg is kellene nevezni az edzőt)

Barta Imi  órái nagyon változatosak, mindig keressük a határainkat sokszor meg is találjuk! Én mindig meghalok, de utána mindig feltámadok és legközelebb még jobb vagyok.

Sinka Attilához súlyemelésre járok teljesen más mint amit eddig csináltam. Nekem a súlyemelés olyan erőt ad amit sehol máshol nem kapok meg ezt tapasztalom a civil életben is …nem csak testileg lettem erős hanem lelkileg is. Ezt Attila profi szinten oktatja.

Mi a kedvenc gyakorlatod? Miért az?

Deadlift. Mert hatalmas súlyokkal tudok dolgozni. (Relatíve persze) Szeretem a wodokat is ami időre megy .Erős a szívem és ezeket valamiért nagyon jól bírom .

Miért szeretsz hozzánk járni?

Jó a társaság.. A légkör nagyon motiváló. Itt nem nevet ki senki, inkább velem nevetnek, biztatnak azt érzem, itt bármit elérhetek ,mert megkapom hozzá az összes támogatást .Ha kitalálnám ,hogy olimpiára szeretnék menni, arra is tuti felkészítenének. Itt ha bemegyek, lerakok mindent ami rossz és visszafelé boldogan jövök ki. Mindig nagyon jó zene van! Ennyi.

Van-e olyan álom/cél, amit itt döntöttél el, és hogy állsz a megvalósításával?

Vannak persze mindig vannak ami nekem nagyon fontos ..soha ne legyek rászorulva senkire fizikailag szóval mindent meg tudjak csinálni egyedül. Most a kötélmászás  ami nagyon nem megy ,de menni fog ! Én már nem “jó csaj” akarok lenni hanem erős .

A kezdéshez képest miben és mennyit fejlődtél nálunk?

+15 kg izom, -5 kg zsír. Magabiztosság. Boldogság.

 




Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *